Radio 509
Luister nu Live!

Uitzending gemist

 

Klik op de pijl achter het programma of reportage om er naar te luisteren.

De Radio509 programma's kunnen ook als podcast worden gedownload

zet daavoor de RSS-feed in een programma als Itunes.

Open Itunes. Klik in de menubalk op ‘Geavanceerd’. Kies ‘Abonneer op podcast’
Klik in het lege veld dat nu verschijnt Plak de url:

http://www.radio509.nl/rss/feed.xml

Gebruik de toetscombinatie Ctrl + V voor Windows of Appeltje + V voor de Mac.

Klik op OK.
Je bent nu gratis geabonneerd op onze podcast!

 

                                                                           


Naam Download
Horizon 2760 Terugblik op Blind voor 1 Dag. Deze aflevering van Horizon kwam tot stand in samenwerking met Radio509 waar de reportages van afkomstig zijn.
Horizon 2759 Op het Schildfest 2. In deze tweede aflevering over Het Schildfest singersongwriters en een bijenman met soms stekelig opmerkingen.
Veel mensen die een actie hadden georganiseerd voor Blind voor een dag, deden verslag met de Radio509 app.
Edith Mulder, directeur van het Oogfonds ws op 21 juni 2017 Blind voor een dag. Als je niks ziet blijkt het ineens heel lastig om koekjes te kopen op de markt, zag ook verslaggever Lisa Benink
Verslaggever Lisa Benink praat met Dominieke Bos uit Heemstede, over de actie voor Blind voor een dag.
In deze aflevering van 5 Kwartier is de blinde zanger Bob Bullee wederom te gast. Dit keer praat hij met Bas Barendregt over de vrijmetselarij, waarbij hij betrokken is.
Horizon 2750 NS info en meer met Webbox
Zanger Bob Bullee is te gast in deze aflevering van Vijf Kwartier. Bas Barendregt praat o.a. met hem over zijn optreden in Holland got talent.
De column van Lotte over de bureaucratie van de participatie
Een uur lang 50 jaar Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band in de de honderdste Zomertijd
Reportage over de actie Blind voor 1 dag. Verslaggeefster Liza Benink praat met de initiatiefnemers van blind autowassen in Barendrecht.
In deze aflevering van 5 kwartier zit Bas Barendregt in de Bieberbunker Deze bunker ligt, verscholen in de duinen van Oostvoorne en is een overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog.Het is gebouwd als radarcommandopost voor de Duitse luchtmacht ("Luftwa
In deze aflevering van 5 kwartier zit Bas Barendregt in de Bieberbunker Deze bunker ligt, verscholen in de duinen van Oostvoorne en is een overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog.Het is gebouwd als radarcommandopost voor de Duitse luchtmacht ("Luftwa
In deze aflevering van 5 kwartier zit Bas Barendregt in de Bieberbunker Deze bunker ligt, verscholen in de duinen van Oostvoorne en is een overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog.Het is gebouwd als radarcommandopost voor de Duitse luchtmacht ("Luftwa
Bas Barendregt praat in deze aflevering van 5 kwartier met Edwin van Oss over het zeemanscentrum The bridge in Oostvoorne. Het zeemanscentrum is in Oostvoorne door het havenbedrijf Rotterdam om daar een goedlopend zeemanshuis te realiseren.
De De column van Lotte, dit keer verbaast ze zich over management taal.
Correspondent Nico van Waveren in Frankrijk praat je even helemaal bij over de verkiezingen in zijn land.
In deze aflevering van Vijf kwartier in een uur, praat presentator Bas Barendregt met Jan Roskam eigenaar van een tuincentrum in Oostvoorne. Een tuinderij dat begon als een stuk land met groente maar waar nu al 52 jaar tuinplanten en benodigdheden verkoch
In deze aflevering van 5 Kwartier is Ivo Kouwenhoven te gast. Hij werd geboren op 5 april 1972 te Rotterdam. Al op jonge leeftijd werd hij door zijn opa, die zijn hele leven amateurmuzikant is geweest, enthousiast gemaakt voor de blaasmuziek. Na 2 jaar bl
De column van Lotte, dit keer wil ze worden nagefloten
Verslaggeefster Liza Benink is bij Thinking Planet in Tivoli/Vredenburg Utrecht. Thinking Planet is voor iedereen die zich wil openstellen voor andere ideeën, die zijn/haar eigen ideeën durft te bevragen en ruimte biedt aan verandering.
De column van Lotte ze stort zich dit keer op de Sixties, die voor haar binnenkort terug komen.
Deel drie van het het drieluik over de de Trans Siberische spoorlijn die in Moskou begint en eindigt in Peking. Bas Barendregt praat met wereldreiziger Klaas Jut.
Deel twee van het het drieluik over de de Trans Siberische spoorlijn die in Moskou begint en eindigt in Peking. Bas Barendregt praat met wereldreiziger Klaas Jut.
Zijn assistentiehonden welkom in dierentuin Artis? Die vraag ligt momenteel bij het College van de Rechten van de Mens. Een gesprek met Sidney Tetelepta van de stichting Gebruikers Assistentiehonden.
Ziezo beurs2017: Wat heeft een autootje op drie wielen te maken met audiodescriptie? Dat wilde verslaggever Ferry Molenaar ook graag weten.
De column van Lotte Bloemendaal, sjoemelen mag eigenlijk niet, maar is vaak toch lekker.
Klaas Jut klaas is een fervent reiziger en zit vol verhalen. Dit is het eerste deel van het gesprek dat Bas Barendregt met hem had tijdens 5 kwartier in een uur.
Ziezo beurs 2017: Als er iets te vieren valt, staan verslaggevers Liza en Ferry vooraan in de rij. In dit geval ging de Webbox3 officieel in de verkoop. Een enthousiaste gebruiker vertelt over deze nieuwe Webbox.
Ziezo beurs 2017: Op reis gaan met persoonlijke begeleiding. In Nederland maar bijvoorbeeld ook naar Japan. Zou dat iets zijn voor onze verslaggevers Ferry en Liza?
Ziezo beurs 2017: Verslaggever Ferry Molenaar test een nieuwe sgeleidelijn. Hij krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek.
Ziezo beurs 2017: Wat hebben een Opblaasbaar oog, gezonde voeding en de actie Blind voor een dag met elkaar te maken? Verslaggever Liza Benink zocht het uit.
De column van Lotte dit keer over rollators met antibots detectie en waardig ouder worden.
In deze aflevering van Vijf Kwartier het eerste deel van het gesprek met George Flapper. Zijn leven is alle kanten op gegaan zo maakte hij als psychologiestudent de kaping van de trein bij De Punt in 1977 mee. George verteld over wie hij nu eigenlijk is.
In deze aflevering van Vijf Kwartier het tweede deel van het gesprek met George Flapper. Zijn leven is alle kanten op gegaan zo maakte hij als psychologiestudent de kaping van de trein bij De Punt in 1977 mee. George verteld over wie hij nu eigenlijk is.
In deze aflevering van Vijf Kwartier het derde deel van het gesprek met George Flapper. Zijn leven is alle kanten op gegaan zo maakte hij als psychologiestudent de kaping van de trein bij De Punt in 1977 mee. George verteld over wie hij nu eigenlijk is.
Het Oogfonds roept iedereen op om woensdag 21 juni 2017, de langste dag van het jaar, Blind voor 1 dag te gaan. Doel is om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar oogziektes. Help slechtziendheid en blindheid voorkomen en ga ook blind
Blind worden: een grote angst van mensen met diabetes die nog steeds te vaak werkelijkheid wordt. Daarom financieren het Diabetes Fonds en het Oogfonds samen nieuw onderzoek naar oogproblemen, om ze sneller te herkennen en op te lossen. Laura Raimundo van
Groene energie lijkt bijna noodzakelijk te worden. In Utrecht is een speciaal groene stroomproject, de zogenaamde buurtstroom. Verslaggeefster Liza Benink praat met Dorien Bartels van Energie U.
Columnniste Lotte Bloemendaal laat haar licht schijnen over de Wietwet.
In deze aflevering van 5 kwartier is Bas Barendregt op bezoek bij Bakkerij Bril. Hij wordt rondgeleid in het twee eeuwen oude monumentale pand in Voorst en spreekt daar met de, vijfde generatie, bakker. De specialiteiten die men daar maakt zijn bijna let
Hoe waardevol zijn mensen met een visuele beperking eigenlijk voor werkgevers? Verslaggeefster Liza Benink zocht het uit.
Onthaasten op landgoed Stoutenberg. Verslaggeefster Liza Benink zoek de rust op dit bijzonder landgoed vlakbij Amersfoort. Een woon en werkgemeenschap waar iedereen een paar dagen bij kan komen midden in de natuur.
In deze aflevering van Vijf kwartier praat Bas Barendregt met Gertjan Schilder, franchisenemer van een Kaldi koffie en Thee vestiging in Apeldoorn.Ze spreken over het privéleven van de ondernemer, het overnemen van een zaak en wat daar bij komt kijken.
In deze aflevering van 5 kwartier bezoekt Bas Barendregt het draaiorgelmuseum in Amsterdam met draaiorgelbouwer Leon Perlee. Hij verteld over zijn familie geschiedenis, het museum en horen we muziek vanhet bekende draaiorgel 'De Arabier'.
Columniste Lotte Bloemendaal geeft nu al vast een stem advies waar je echt iets aan hebt.
De nieuwe columniste van Radio509 heet Lotte Bloemendaal. Van huis uit is zij organisatiepsychologe. Zij is gek op honden, heeft zelf een geleidehond en weet ook best veel over honden, heeft enige jaren bij geleidehondenschool Desudo gewekt tot aan het mo
Een nieuwe editie van het Radio509 Showdown toernooi op 24 juni. De inschrijving voor dit dubbeltoernooi in de buitenlucht is begonnen. Details hoor je van Bianca Peeks.
In deze aflevering van Vijf Kwartier praat Bas Barendregt met plezierdichter en oud schoolmeester Jaap van Oostrum uit Maassluis. Jaap verteld over zijn leven en (dicht)werk.
In deze aflevering van 5 kwartier in 1 uur s volgt verslaggever Bas Barendregt 12 duizend vogels op de vogelbeurs in Apeldoorn
Tips voor gezonde ogen. Verslaggeefster Liza Benink praat met Laura Raimondo van het Oogfonds o.a. over hun nieuwe brochure
Bas gaat vandaag met de bus en niet zo maar een bus, hij gaat met de veteranenbus. In deze aflevering van 5 kwartier in een uur een gesprek met Rob van Hengel die zich in het oosten van het land bezig houdt met oldtimer bussen
Natuurgeneeskundig therapeut Jos Malherbe is deze week te gast in 5 kwartier in een uur. Een programma van Bas Barendregt en Andre van Kwawegen.
Jos Malherbe is deze week te gast in 5 kwartier in een eeur. Een programma van Bas Barendregt en Andre van Kwawegen.
Deel 1 van de wereld volgens cabaretier & radioman Vincent Bijlo.
Deel 2 van de wereld volgens cabaretier & radioman Vincent Bijlo.
Wat kunnen we doen tegen terrorisme? Radioridder Peter Kroon heeft daar over nagedacht....
De woning van Dennis van Hagen in Hengelo staat al een paar weken compleet in het teken van de kerst. Zowel de binnen- als buitenkant van het huis hangt vol met lichtjes, kerstbeeldjes en andere tierelantijnen. In deze aflevering van 5 Kwartier vertelt hi
Verslaggever Bas Barendregt loopt door het Mariniersmuseum aan de Wijnhaven in Rotterdam. Het Mariniersmuseum is een museum dat uitsluitend handelt over het ontstaan en de geschiedenis van het Korps Mariniers.
Het geheim van goed snoepgoed onthuld in deze aflevering van 5 kwartier. Bas Barendregt praat o.a. met koekenbakker Niek Gase
Bas Barendregt praat in deze aflevering van 5 kwartier met notaris Moerland over erfenissen en testamenten.
Radioridder Peter Kroon trek ten strijde, slechts gewapend met een microfoon. Met als belangrijkste vraag, hoe gevaarlijk is Donald Trump nu eigenlijk echt?
Het optreden van Lee Towers tijdens het webbox feest in Gouda.
Het optreden van Vincent Bijlo bij het webbox feest in Gouda
In deze aflevering van 5 kwartier bezoekt Bas Barendregt begraafplaats Rusthof in Amersfoort, samen met Esther doll. Haar man George ligt hier begraven.
Woonzorgcentrum de Benring in Voorst is opnieuw geopend. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen biedt de Benring een prachtige omgeving, met daarin de juiste zorg en gezelligheid. Bas Barendregt van 5 kwartier in een uur doet verslag.
De RAAK stimuleringsprijs is voor musea die toegankelijker wil worden voor mensen met een visuele beperking. Een van de drie finalisten is Het Markiezenhof in Bergen op Zoom.
De RAAK stimuleringsprijs is voor musea die toegankelijker wil worden voor mensen met een visuele beperking. Een van de drie finalisten is Beelden aan zee in Den Haag.
De RAAK stimuleringsprijs is voor musea die toegankelijker wil worden voor mensen met een visuele beperking. Een van de drie finalisten is het Archeon in Alphen aan de Rijn.
In deze aflevering van 5 kwartier is Ben Admiraal wederom te gast. Ondernemer en speeltoestellenmaker. Programmamaker Bas Barendregt praat met hem.
in deze aflevering van 5 kwartier is Ben Admiraal te gast. Ondernemer en speeltoestellenmaker. Programmamaker Bas Barendregt praat met hem.
In deze aflevering van 5 kwartier in 1 uur is Bas Barendregt bij de Bolkenhofstede. 5 kwartier is een interviewprogramma van Bas Barendregt en Andre van Kwawegen
Donderdag 13 oktober is het Bright Sightday. Laura Raimundo van het Oogfonds legt uit wat er gaat gebeuren.
Samenvatting Nationale Oogcongres in Jaarbeurs Utrecht.
   
 

Contactgegevens

Radio509
Postbus 1993
1200 BZ Hilversum                                                      

Telefoon: 035 6856037

email de studio
email de redactie

 

Stuur een bericht met de app van Radio509

Luister met de Radio509 app.

Download de gratis

Radio509 app in de App Store

of bij Google Play.
 

                                                   

         

           

                                                               

          

Hoofdpagina | Programmering | Uitzending Gemist | Radio 509 TV | Over Radio509
© Radio509.nl - Alle Rechten Voorbehouden Ontwikkeling en Webhosting door Quicksolve BV