Radio 509
Luister nu Live!

Uitzending gemist

 

Klik op de pijl achter het programma of reportage om er naar te luisteren.

De Radio509 programma's kunnen ook als podcast worden gedownload

zet daavoor de RSS-feed in een programma als Itunes.

Open Itunes. Klik in de menubalk op ‘Geavanceerd’. Kies ‘Abonneer op podcast’
Klik in het lege veld dat nu verschijnt Plak de url:

https://www.radio509.nl/rss/feed.xml

Gebruik de toetscombinatie Ctrl + V voor Windows of Appeltje + V voor de Mac.

Klik op OK.
Je bent nu gratis geabonneerd op onze podcast!

 

                                                                           


Naam Download
Horizon 3009 Audio-impressie Retinadag 2018. Bezoekers aan het woord.
Horizon 3008 Gesprek met showdowncoach. De coach van Enes aan het woord.
Horizon 3007 Thailandreis 2-2. Bas vertelt verder over o.a. voorgenomen reis in 2019 naar Thailand.
Horizon 3006 Thailandreis 1-2. En meer over reizen als je een visuele beperking hebt.
Horizon 3005 Audioimpressie Retinadag 2018. Prof. Camiel Boon over de behandeling van erfelijke netvliesaandoeningen
De compilatie van audiomagazine Horizon. We kijken terug op de maanden april en mei 2018.
Horizon 3004 Verslag NK Showdown 2018, 2-2. De herenfinale en de prijsuitreiking.
Column van Lotte over reizen in de toekomst
Column van Lotte over reizen in de toekomst
Deel 2 van een Vijf Kwartier drieluik over Eibert Pieper. Deze bekendheid in het blindenwereld heeft zo ontzettend veel gedaan en meegemaakt dat we drie programma's nodig hebben om het allemaal te laten horen.
Horizon 3003 Verslag NK Showdown 2018, 1-2. Vandaag t/m finale dames.
De audiodescriptie van de film Jurasic Park Falen Kingdom, is beschikbaar in de Earcatch app. Een gesprek over deze mijlpaal met Mereijn van der Heijden, voorzitter van de stichting Audiovisuele toegankelijkheid.
Horizon 3002. Aftrap Scribit. Daar is ook speciale software voor nodig.
Horizon 3001 Feest bij Taktila en meer. Taktila timmert aan de weg.
Horizon 3000 Bijeenkomst Belangenvereniging LOA. Een nieuw initiatief. En we staan kort stil bij de 3000e aflevering van Horizon.
Deel 1 van een Vijf Kwartier drieluik over Eibert Pieper. Deze bekendheid in het blindenwereld heeft zo ontzettend veel gedaan en meegemaakt dat we drie programma's nodig hebben om het allemaal te laten horen.
Hoorspel Mij is de wrake, geschreven door Tomas Ross Dit is het eerste Radio509 moordverhaal.
Moordverhaal 2 geschreven door Tomas Ross. Hoe kun je slachtoffer worden van ware liefdadigheid? Luister naar dit Radio509 hoorspel
De designer baby in de column van Lotte
Deze aflevering van 5 kwartier in een uur gaat over het Hendrik Kok huis. De plek voor ouderen met een visuele beperking dat te vinden is in Rolde in Drenthe. Reporter Bas Barendregt praat daarover met Harrie Loorbach, expertisemedewerker. Hij begeleid me
Running Blind maakt (hard)lopen mogelijk voor mensen die minder zien. Ze gaan uitbreiden naar Almelo. Daar werd een clinic gegeven en verslaggever Bianca was erbij.
Marijke Zaalberg is te gast in deze aflevering van Vijf kwartier. Marijke helpt mee aan de wederopbouw van Haiti. Bas Barendregt is in gesprek met haar.
Radioreporter Bas Barendregt is in deze aflevering van Vijf Kwartier in de Keukenhof
Cabaretier en radioman in hart en nieren, Vincent Bijlo neemt plaats achter de Radio509 microfoon en laat zijn licht schijnen over de actualiteiten en hij draait zijn muziek.
Radioreporter Bas Barendregt gaat in deze aflevering van Vijf Kwartier op bezoek bij de Clini Clowns
Hoeveel professionele begeleiders kan een mens eigenlijk hebben? En word je er ook echt beter van? Luister naar de column van Lotte.
Tijdens de jaarlijkse lintjesregen werd onze verslaggever en organisator van ons Outdoor showdowntournooi Bianca Stokkingreef benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Luister naar de podcast over de uitreiking.
Reporter Bas Barendregt praat in deze aflevering van Vijf Kwartier met Leonie de Vries van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.
De column van Lotte, heerlijk je mag het weer fout doen...Succes met falen !
In deze aflevering van Vijf Kwartier gaat radioreporter Bas Barendregt op bezoek bij de Cliniclowns.
De column van Lotte over hulphonden die zich zo af en toe flink misdragen of zijn het toch de baasjes?
Vanuit het Radio509 cafe praten verslaggeefster Annemiek van Munster en Peter Kroon over alledaagse en actuele zaken. Dit keer over Donald Trump.
De compilatie van Horizon van februari en maart 2018.
Radioreporter Bas Barendregt loopt in deze aflevering van Vijf Kwartier over de Gezondheidsbeurs.
Vanuit het Radio509 cafe praten verslaggeefster Annemiek van Munster en Peter Kroon over alledaagse en actuele zaken. Dit keer de nadelen van sport kijken.
Vanuit het Radio509 cafe praten verslaggeefster Annemiek van Munster en Peter Kroon over alledaagse en actuele zaken. Dit keer de geheimen van Facebook.
Vanuit het Radio509 cafe praten verslaggeefster Annemiek van Munster en Peter Kroon over alledaagse en actuele zaken. Dit keer over hoe word ik een goed mens.
Verslaggeefster Lizabet Benink zoekt uit wat leuk en vooral ook goedbetaald werk is voor mensen met een visuele beperking
In deze aflevering van Vijf Kwartier een goed gesprek met de mensen achter de 1 april vereniging en dat is geen grap.
In deze aflevering van 5 Kwartier praat Bas Barendregt met Hans Krommenhoek. Hij is van oorsprong Hagenees en vertelt vooral over bunkers. Waarom? Dat hoor je in deze podcast.
Wat moeten we met de sleepwet? Lotte laat haar licht er over schijnen in haar column.
De Oogvereniging-Verkiezingstalkshow onder leiding van Vincent Bijlo. Prominente sprekers komen aan het woord, onder wie Tweede Kamerlid Sven Koopmans, secretaris-directeur van de Kiesraad Melle Bakker, burgemeester van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug Fri
Vijf kwartier in een uur over de bijzondere taxiritten van taxichauffeur Stuart, die met alle passagiers een bijzonder gesprek aanknoopt.
De Oogvereniging organiseert, in samenwerking met Radio509 een talkshow over toegankelijk stemmen. Deze vindt plaats tijdens de Ziezobeurs in Utrecht. Een vooruitblik met Karlijn de Winter van de Oogvereniging.
In deze aflevering van 5 kwartier het tweede deel van het gesprek dat Bas Barendregt heeft met Fred en Simone van de Oever. Het gaat over tuinen, bloemen en planten.
De column van Lotte over hoe herinneringen kunnen veranderen en hoe betrouwbaar zijn herinneringen?
In deze aflevering van 5 kwartier het eerste deel van het gesprek dat Bas Barendregt heeft met Fred en Simone van de Oever. Het gaat over tuinen, bloemen en planten.
Koop je iets nieuws en het gaat bijna altijd mis.... Praatje POTverdorie. vanuit het Radio509 café praten Annemiek van Munster en Peter Kroon over alledaagse zaken.
Edith Mulder, directeur van het Oogfonds vertelt in deze podcast over de samenwerking tussen het Oogfonds en optiekoeten Specsavers.
In deze aflevering van 5 Kwartier is Bas Barendregt te gast bij roeivereniging Iris. Een gesprek met Hans Wensveen
Columniste Lotte hoort en voelt wat jij niet ziet. Wat zegt de stem van iemand over zijn of haar persoonlijkheid?
In deze aflevering van 5 Kwartier praat Bas Barendregt met Linda Breusers over de activiteiten van Stichting Hartekind. De stichting zet zich in voor kinderen met een hartafwijking.
Het vervolg van een gesprek met voormalig piloot, schrijver en verhalen verteller Henk Nijdam te gast in Vijf Kwartier. Een programma van Bas Barendregt.
In deze compilatie van Horizon ondermeer aandacht voor stations in Relief, het boek De blinde fotograaf, de Webbox in Finland en herinneringen aan Rien Kempe.
Steeds meer bedrijven zien in dat je gerust personeel aan kunt nemen met een beperking en dat die zogenaamde beperking vaak helemaal geen belemmering hoeft te zijn. Verslaggeefster Lizabet Benink sprak daarover met Sven Romkens van ABN/AMRO
Wat te doen als je anders bent ? Je ziet bijvoorbeeld minder of helemaal niets. Hoe pak je de zaken dan aan. Luister naar de column van Lotte
Voormalig piloot, schrijver en verhalen verteller Henk Nijdam te gast in Vijf Kwartier. Een programma van Bas Barendregt.
Het is misschien niet de eerste sport waar je aan denkt, als je wat minder ziet maar het kan heel goed, vertelt Joke. Ze is fanatiek met haar Huskys in de slede hondensport. Luister naar haar verhaal.
Vandaag is Willie Spuibroek van de historische vereniging Oostvoorne te gast in Vijf kwartier in 1 uur. Een programma van Bas Barendregt.
Radio509 live bij de overhandiging van de petitie 'Ik wil audiodescriptie' aan Ockje Tellegen (VVD) fractiesecretaris en eerste ondervoorzitter van de Tweede Kamer. Verslaggeefster Lizabet Benink praat met haar en met Joeke van der Mei, directeur van Vere
Verslaggeefster Lizabet Benink live bij de Tweede Kamer in gesprek met Anouk van Bommel en Joeke v/d Mei van Bartimeus. Zij bieden een petitie aan voor meer audiodescriptie
Verslaggeefter Lizabet Benink live op lokatie in Rotterdam in gesprek met Monique v/d Heijden over digitale toegankelijkheid
Verslaggeefster Lizabet Benink doet live verslag van de uitreiking van het rapport over digitale toegankelijkheid.
Column van Lotte over dat alles toch net even sneller moet....
In deze aflevering van Vijfkwartier praat Bas Barendregt met jeugdvriend Evert Mouw over de dingen des levens
De column van Lotte over eigen wijsheid eerst. Want eigenwijze mensen leven langer.
Taststok gebruikers kennen het probleem. Nadat je door de regen hebt gelopen is je taststok vies. Annemarie Nodelijk heeft daar iets opgevonden 'Pimp mijn Taststok'
Praatje pot #1 Annemiek & Peter praten over het oprichten van een gematigde motorbende en de cursus booskijken
Praatje pot #2 de goede voornemens voor het komende jaar besproken door Annemiek & Peter
Praatje pot #3 over vreemde sex in de praktijk. Annemiek van Munster & Peter Kroon bespreken het
   
 

Contactgegevens

Radio509
Postbus 1993
1200 BZ Hilversum                                                      

Telefoon: 035 6856037

email de studio
email de redactie

 

Stuur een bericht met de app van Radio509

Luister met de Radio509 app.

Download de gratis

Radio509 app in de App Store

of bij Google Play.
 

                                                   

         

           

                                                               

          

Hoofdpagina | Programmering | Uitzending Gemist | Radio 509 TV | Over Radio509
© Radio509.nl - Alle Rechten Voorbehouden Ontwikkeling en Webhosting door Quicksolve BV