Radio509 wordt medemogelijk gemaakt door:

Klik hier en lees hoe het Bartiméus Fonds Radio509 ondersteunt.


 

Radio509 is het meest inclusieve radiostation van Nederland.

We verzorgen radioprogramma's & audioproducties zoals podcasts, met mensen die geboren zijn voor werken met audio. Onze programmamakers zien namelijk weinig of niets en zijn dus helemaal gefocust op geluid. Heeft uw organisatie of bedrijf inclusiviteit hoog in het vaandel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een interactieve audioworkshop, gegeven door onze geluidspecialisten, als teambuilding. Of zet uw organisatie nog meer op de kaart met een spraakmakende podcast, waarin u ook uw diensten of producten onder de aandacht brengt. Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die we bieden. Bel voor meer informatie & scherpe tarieven: 035 5770917

De Radio509 app

Adverteren op Radio509 is lucratief.

Met een advertentie op Radio509 bereikt u in één keer 10 duizend paar oren. Met gemiddeld 10 duizend streamstarts per dag is Radio509 een themakanaal waar goed naar wordt geluisterd. Er zijn verschillende voordeelpakketten voor u beschikbaar.

Lees verder

Radio509 podcasting.

Zet uw organisatie of bedrijf nog meer op de kaart met een spraakmakende podcast, gemaakt door de audiospecialisten van Radio509. Kom letterlijk tussen de oren van uw (potentiële) klanten met een goed gesprek waarnaar goed geluisterd wordt.

Lees verder